By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.
   Elf Bar 3600 Mango Peach watermelon 5%
   Elf Bar 3600 Mango Peach watermelon 5%

   Elf Bar 3600 Mango Peach watermelon 5%

   Ft11,990
   1-2 workday
   In stock
   Elf Bar 3600 Mango Peach Watermelon 5% Mangó, barack és görögdinnye kombinációját kínálja, így valódi ízorgiát élhetsz át minden slukknál.

   Rendelj hivatalos forgalmazótól! Add le rendelésedet még ma, hogy mielőbb megtapasztald a Elf Bar 3600 hihetetlen ízvilágát!

   Használatra kész, csak ki kell bontatni és használni! Szívásra azonnal bekapcsol.Gondozásmentes készülékről van szó, liquidet is tartalmazza illetve az akkumlátora is fel van töltve.


   Tökéletes ízesítésű eredeti Elf Bar 3600 Rendelés.

   Tapasztald meg amikor egy mangó,barack és görögdinnye párosul az e-cigarettával.

   Zamatos íz, páratlan illat, stílus ez a Elf Bar 3600
   Quantity :

   Az Elf Bar 3600 egy kiváló e-cigi termék, amely elbűvölően ízletes finom mangó, barack és görögdinnye élményt nyújt minden nap.
   Ez a készülék a modern technológia és a prémium minőség tökéletes kombinációját kínálja, és biztosítja azon felhasználók számára a lehetőséget, akik szeretnének különleges ízeket élvezni.
   Ez a rendkívül kompakt és könnyű eszköz rendkívül könnyen használható.
   Felhasználása bámulatosan sokrétű, használhatod munkahelyeden, autódban, otthon. Mivel a termék használatánál égés nem történik ezáltal nincs kellemtelen szag, Mint a hagyományos cigarettánál.
   Működés közben gőz keletkezik amit belélegezve jutunk hozzá a mangó, barack és görögdinnye hasonló csodás ízkavalkádhoz.

   Amennyiben ezeket a sorokat olvasod nagy valószínűséggel Elf Bart szeretnél rendelni. Ha már volt volt dolgod a készülékkel akkor nem kell bemutatni neked, mivel tisztában vagy az eldobhatós elektromos cigaretta sokrétű pozitív tulajdonságaival. Amennyiben még nem volt szerencséd hozzá  bemutatom neked pár mondatban.

    

   Elf Bar 3600 Mango Peach Watermelon 5% egy zárt rendszer, amelynek nincs szüksége töltésre vagy újratöltésre. Mondhatni gondozásmentes termék.
   Ez azt jelenti, hogy a felhasználónak nem kell gondoskodnia az akkumulátorról vagy a folyadékok külön megvásárlásáról.Tervezésénél az elsőszámú szempont az egyszerű működés, megbízhatóság, letisztultság volt szempont.

   Kizárólag prémium minőségű alapanyagokat tartalmaz! Emellett környezetbarát mivel a készülék 70% újrahasznosított anyagból készült!
   Elf Bar 3600 slukkos termékünk iQos-hoz hasonlítva körülbelül 10 dobozzal, hagyományos cigarettához viszonyítva pedig 10-12 dobozzal egyenértékű.
   A termék sokkal higiénikusabb, és praktikusabb, Mint a rendes cigaretta. 100% ban csalódásmentes készülék!

   Liquid kapacitás: 13 ml
   Mérete: φ23×108mm
   Nikotin tartalom: 5%
   Akkumlátor: 650mAh
   Maximális slukkok: 3600

   Eredeti elektromos cigaretta rendelés egyszerűen webshopunkról rengeteg ízben. További termékeket ITT találod

   Elf Bar
   EV0157
   30 Items

   Specific References

   Customers who bought this product also bought:

   Elf Bar 3600 Mango Peach watermelon 5%

   Elf Bar 3600 Mango Peach watermelon 5%

   Ft11,990
   1-2 workday