By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.
   Elf Bar BC 18000Kiwi Pineappe Peach 5%
   Elf Bar BC 18000Kiwi Pineappe Peach 5%

   Elf Bar BC 18000Kiwi Pineappe Peach 5%

   Ft23,490
   1-2 workday
   In stock
   Elf Bar BC 18000 Kiwi Pineappe Peach 5% Elf Bar legújabb termékcsaládja a BC 18000. Nagyravágyóknak tervezve! Szinte kifogyhatatlan! Ízvilága sokrétű, zamatos, és utánozhatatlan! A vape tulajdonságának köszönhetően ezt a fergeteges ízvilágot a nap bármely szakában átélheted. Kiwi, ananász, barack tökéletes kombinációja! Használatra kész, csak ki kell bontatni és használni! Szívásra azonnal bekapcsol. Gondozásmentes készülékről van szó, liquidet is tartalmazza illetve az akumulátorja is fel van tőlve. Kifinomúlt parádés ízesítésű eredeti Elf Bar BC 18000. Tapasztald meg amikor az elektromos cigaretta párosul az általad leginkább kedvelt ízekkel. Add le rendelésedet még ma, hogy mielőbb megtapasztald a Elf Bar BC 18000 adta fergeteges életérzést! Páratlan ízvilág, kifogástalan illat, stíl
   Quantity :

   Elf Bar BC 18000 egy kiváló vape termék, amely a elektromos cigaretta előnyeit kihasználva felejthetetlen élményt nyújt minden nap.
   Készülék a 21 század technológiáját kihasználva lett megalkotva. Prémium minőség itt is garantált Mint minden Elf Bar tarméknél. Kiváló minőségú újrahasznosított anyagoknak köszönhetően kézben tartava nem kell szégyenkeznünk. Bármelyik ízeket preferálod biztosan megtalálod a számodra legkedvezőbb ízkombinációkat. A közedvelt Blue Razz Ice (vegyes kék gyümölcsös) vagy a inyenceknek a Grape Canberry (szőlő, barack).Ez a rendkívül kompakt és könnyű eszköz rendkívül könnyen használható.
   Felhasználása bámulatosan sokrétű, használhatod munkahelyeden, autódban, otthon. Mivel a termék használatánál égés nem történik ezáltal nincs kellemtelen szag, Mint a hagyományos cigarettánál.
   Működés közben gőz keletkezik.

    

   Elf Bar BC 18000Kiwi Pineappe Peach egy zárt rendszer. Mondhatni gondozásmentes termék.
   Ez azt jelenti, hogy a felhasználónak nem kell gondoskodnia az akkumulátorról vagy a folyadékok külön megvásárlásáról.Tervezésénél az elsőszámú szempont az egyszerű műkodés, megbízhatóság, letisztultság volt szempont.

   Kizárólag prémium minőségű alapanyagokat tartalmaz! 
   Elf Bar BC 18000 slukkos termékünk iQos-hoz hasonlítva körülbelül 41 dobozzal, hagyományos cigarettához viszonyítva pedig 41-45 dobozzal egyenértékű.
   A termék sokkal higiénikusabb, és praktikusabb, Mint a rendes cigaretta. 100% ban csalódásmentes készülék!

   Liquid kapacitás: 25 ml
   Mérete: φ44×23×96 mm
   Nikotin tartalom: 5%
   Akkumlátor: 650mAh

   Akumulátor töltöttségi szint jelző: igen 

   Újratölthetési mód: Usb-C
   Maximális slukkok: 18000

    

   Eredeti elektromos cigaretta rendelés egyszerűen webshopunkról rengeteg ízben. További termékeket ITT találod.

   Elf Bar
   EV0072
   17 Items

   Specific References

   Elf Bar BC 18000Kiwi Pineappe Peach 5%

   Elf Bar BC 18000Kiwi Pineappe Peach 5%

   Ft23,490
   1-2 workday