By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.
   Juicy Jane 12000 Banana Milkshake 5%
   Juicy Jane 12000 Banana Milkshake 5%

   Juicy Jane 12000 Banana Milkshake 5%

   Ft14,490
   1-2 workday
   In stock

   Juicy Jane 12000Banana Milkshake 5% tökéletesen vissza adja a banánturmix valódi ízét ízét így minden slukknál az élmény garantált.

   Rendelj hivatalos forgalmazótól!

   Add le rendelésedet még ma, hogy mielőbb megtapasztald a Juicy Jane 12000 hihetetlen ízvilágát!

   Használatra kész, csak ki kell bontatni és használni!

   Szívásra azonnal bekapcsol.Gondozásmentes készülékről van szó, liquidet is tartalmazza illetve az akkumulátora is fel van töltve.

   Próbáld ki ezt az egyedi és páratlan Juicy Jane 12000.

   Tapasztald meg amikor az elektromos cigaretta párosul az általad leginkább kedvelt ízekkel. Zamatos íz, páratlan illat, stílus ez a Juicy Jane 12000

   Quantity :

   Juicy Jane 12000 egy kiváló e-cigi termék, amely a felhasználók igényeit maximálisan kielégíti minden nap. Ez a készülék a modern technológia és a prémium minőség tökéletes kombinációját kínálja, és biztosítja azon felhasználók számára a lehetőséget, akik szeretnének különleges ízeket élvezni. Ez a rendkívül kompakt és könnyű eszköz rendkívül könnyen használható. Felhasználása bámulatosan sokrétű, használhatod munkahelyeden, autódban, otthon. Mivel a termék használatánál égés nem történik ezáltal nincs kellemtelen szag, Mint a hagyományos cigarettánál. Működés közben gőz keletkezik amit belélegezve jutunk hozzá a Mango őszibarack dinnyéhez hasonló csodás ízkavalkádhoz. Felejtsd el a hagyományos e-cigaretta bonyolultságát és a vele járó kelletlen szagokat! A Juicy Jane 12000 hihetetlenül felhasználóbarát, nem igényel töltést, gombnyomást vagy várakozást, amíg felmelegszik. A kicsomagolás után azonnal élvezd az elragadó ízeket anélkül, hogy félnél attól, hogy megzavarja a körülötted lévőket, mivel nem bocsát ki kellemetlen szagot, így még gőzölés után is friss illatú leszel. Ints búcsút az e-cigaretta újratöltésével és karbantartásával járó kényelmetlenségtől.

   Juicy Jane 12000 Banana Milkshake 5% egy zárt rendszer. Mondhatni gondozásmentes termék. Ez azt jelenti, hogy a felhasználónak nem kell gondoskodnia az akkumulátorról vagy a folyadékok külön megvásárlásáról.Tervezésénél az első számú szempont az egyszerű működés, megbízhatóság, letisztultság volt szempont. Kizárólag prémium minőségű alapanyagokat tartalmaz!

   Juicy Jane 12000 slukkos termékünk iQos-hoz hasonlítva körülbelül 44 dobozzal, hagyományos cigarettához viszonyítva pedig 45-47 dobozzal egyenértékű. A termék sokkal higiénikusabb, és praktikusabb, Mint a rendes cigaretta. 100%-ban csalódásmentes készülék!

   Liquid kapacitás: 20 ml

   Mérete: φ 56 x 92 x 28 mm

   Nikotin tartalom: 5%

   Akkumulátor: 500mAh

   Maximális slukkok: 12000

   Töltési lehetőség: Usb c

   Eredeti elektromos cigaretta rendelés egyszerűen webshopunkról rengeteg ízben. További termékeket ITT találod.

   EV0188
   80 Items

   Specific References

   Customers who bought this product also bought:

   Juicy Jane 12000 Banana Milkshake 5%

   Juicy Jane 12000 Banana Milkshake 5%

   Ft14,490
   1-2 workday