By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.
   POCO BM 7000 Passion Fruit Kiwi Guava 5%
   POCO BM 7000 Passion Fruit Kiwi Guava 5%

   POCO BM 7000 Passion Fruit Kiwi Guava 5%

   Ft9,990
   1-2 workday
   In stock

   POCO BM 7000 Passion Fruit Kiwi Guava 5% Maracuja, Kiwi, Guava rendkívül nagyszerű ízvilágát kínálja vape formában.

   Használatra kész!

   Szívásra azonnal bekapcsol. Gondozásmentes készülék. Tökéletes ízesítésű eredeti Poco Vape.

   Eldobhatós elektromos cigaretta! Kategóriájában kimagasló teljesítménnyel bír ez a POCO BAR Kiváló ár érték aránnyal rendelkezik! Idézd fel a hűsítő nyári limonádés ízeket egy elektromos cigarettán keresztül.

   Vadonatúj termékcsaládról van szó, amely elsöprő sikert aratott az elektromos cigaretták piacán.

   Nagy akkumulátor és liquid kapacitásnak köszönhetően egész nap kielégíti az füstölési igényedet.

   POCO BM 7000 Passion Fruit Kiwi Guava 5% egy kiváló minőségű elektromos cigaretta.

   Quantity :

   POCO BM 7000 Passion Fruit Kiwi Guava 5% a legújabb generációs elektronikus cigaretta, amelyet kifejezetten a vape rajongók számára terveztek. Az eszköz rendkívül könnyű és kényelmes, így hosszú ideig tartó használat esetén sem fárasztja el a kezet. A POCO BM 7000 egyedi és modern dizájnnal rendelkezik, amely vonzza a tekinteteket. Hálós (MESH COIL) kazán tekercselésének köszönhetően a íz élmény nagyon íz gazdag. Hihetetlen gőzölési élményt kapunk! MESH COIL Hálós tekercselés kazánokat vape rendszerek előszeretettel használják.

   A POCO BM 7000 egy erős akkumulátorral van ellátva, amely hosszú ideig bírja a használatot anélkül, hogy gyakran tölteni kellene. A 17 ml-es tartály lehetővé teszi a kedvenc ízek sokféle választását és hosszabb ideig tartó használatot anélkül, hogy gyakran váltanunk kellene. Az egyszerű használat, a modern dizájn és a tartós kialakítás teszi a POCO BM 7000-t a tökéletes választássá minden vape szerelmese számára.

   Válasszon magas minőséget és hosszú élettartamot a POCO BM 7000-nél! Lítiumion akkumulátorát usb-c keresztül tudjuk tölteni. Pár perc töltés egész napi pufogtatást tesz lehetővé. Így nem kell sokáig nélkülözzed a készüléket. Készüléket töltés közben ne hagyd magára. Egész este ne legyen a töltőn! Vape termékek legújabbfajta verziója aminek a kifejlesztésénél legfőbb szempont volt a használhatóság és a hatékonyság nem is beszélve az egészséges életmód. Végső soron ez egy hihetetlenül jól megtervezett és kivitelezett vape készülék amit megérdemelsz!

   Liquid kapacitás: 17 ml

   Erősség: 5%

   Akkumulátor: 850mAh

   Maximális slukk: 7000

   Töltés: usb-c

   Szívás közben világít.

   Eredeti Vape termékek webáruháza! Nézz szét további termékeink között! Rendeléstől számítva 48 órán belül kézhez veheted készülékedet!

   Poco
   EV0081
   108 Items

   Specific References

   POCO BM 7000 Passion Fruit Kiwi Guava 5%

   POCO BM 7000 Passion Fruit Kiwi Guava 5%

   Ft9,990
   1-2 workday