By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.
   POCO Raspberry Watermelon BL10000 5%
   POCO Raspberry Watermelon BL10000 5%

   POCO Raspberry Watermelon BL10000 5%

   Ft13,490
   1-2 workday
   In stock

   POCO Raspberry Watermelon 10000 5% Málna és Görögdinnye kivételesen nagyszerű kombinációját kínálja vape formában.

   Használatra kész, csak ki kell bontatni és használni!Szívásra azonnal bekapcsol. Gondozásmentes készülékről van szó. Tökéletes ízesítésű eredeti Poco Vape. Eldobhatós elektromos cigaretta!

   Kiváló ár érték aránnyal rendelkezik! Idézd fel a hűsítő nyári limonádés ízeket egy elektromos cigarettán keresztül.

   Vadonat új termékcsaládról van szó, amely elsöprő sikert aratott az elektromos cigaretták tekintetében. Nagy akkumulátor és liquid kapacitásnak köszönhetően egész nap kielégíti az füstölési igényedet.

   POCO Raspberry Watermelon BL 10000 5% egy kiváló minőségű elektromos cigaretta.

   Quantity :

   POCO Raspberry Watermelon BL 10000 5% -os könnyű, hordozható vape eszköz, amely tökéletes kiegészítője lehet az aktív életmódot folytatók számára. Lekerekített modern külsővel rendelkezik ami tökéletesen beleillik a mindennapi kiegészítőidbe. Akik vágynak az esztétikus kinézetre azoknak nagyszerű választás. Elsőosztályú liquid folyadéknak köszönhetően a ízekben gazdag gőzölést tesznek lehetővé. Fontos szerepet tölt be a a kazánban lévő hálós szerkezetű kazán is ami a jól ismert Mesh Coil névre hallgat.

   Lítiumion akkumulátorát usb-c keresztül tudjuk tölteni. Pár perc töltés egész napi pufogtatást tesz lehetővé. Így nem kell sokáig nélkülözzed a készüléket. Készüléket töltés közben ne hagyd magára. egész este ne legyen a töltőn! Vape termékek legújabb verziója aminek a kifejlesztésénél legfőbb szempont volt a használhatóság és a hatékonyság nem is beszélve az egészséges életmód. Végső soron ez egy hihetetlenül jók megtervezett és kivitelezett vape készülék amit megérdemelsz! Készülék alján találsz egy állító fület ezzel tudod szabályozni a gőz mennyiségét.

   Liquid kapacitás: 20 ml

   Erősség: 5%

   Akkumulátor: 650 mAh

   Maximális slukkok: 10000

   Töltés: usb-c

   Gőzszabályzás: Igen

   Szívás közben világít.

   Eredeti Vape termékek webáruháza! Nézz szét további termékeink között! Rendeléstől számítva 48 órán belül kézhez veheted készülékedet!

   Poco
   EV0051
   10 Items

   Specific References

   POCO Raspberry Watermelon BL10000 5%

   POCO Raspberry Watermelon BL10000 5%

   Ft13,490
   1-2 workday